WMW - Koprivnica

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Dolijao lopov koji je ukrao četiri bicikla na koprivničkom području

dolijao lopovKoprivnička policija otkrila je lopova koji je u proteklih godinu dana na koprivničkom području ukrao četiri bicikla.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, riječ je o 59-godišnjaku kojeg se sumnjiči za počinjenje kazneni djela krađa.

Otuđeni bicikli su mu oduzeti i vraćeni vlasnicima. Pronalazak dva bicikla i njihovih vlasnika olakšala je činjenica da su pretodno registrirani u evidencijama Policijske postaje Koprivnica, sukladno preventivnom projektu Registracija bicikla.

Provedena besplatna registracija bicikala

U subotu, 25. travnja, u vremenu od 10 do 13 sati policijski službenici Policijske postaje Koprivnica proveli su besplatnu registraciju bicikla na prostoru ispred gradske tržnice u Koprivnici.

Tom prilikom registrirano je 49 bicikla, a policijski službenici su građanima dijelili letke i davali savjete o samozaštitnom ponašanju.

Registracija bicikala nastavak je aktivnosti vezanih uz preventivni projekt „Registracija bicikala", kojeg je cilj sprječavanje krađa bicikala i povećanje razina znanja građana o samozaštitnom ponašanju.

fotostudio thumb

masaza thumb

pizzeria thumb

agencija thumb

stranijezik thumb

rafting thumbl

skijanje thumb

stomatologija thumb

optika thumb

torte thumb

Broj prikaza
308083