WMW - Koprivnica

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Hrvatska pod vodom: Obilne kiše odsjekle Koprivnicu od ostatka županije

hrvatska pod vodomKiša koja je tijekom noći padala u Koprivnici i na širem koprivničkom području gotovo je odsjekla Koprivnicu od ostatka Koprivničko-križevačke županije, jer su čak dva od tri glavna ulaza u grad sve do jutra bila zatvorena za promet jer se voda izlila preko prometnica.

Koprivničko-križevačka policija je izvijestila da se voda na državnoj cesti prema Križevcima povukla s prometnice u mjestu Reka danas tek oko 10.30 sati. Promet se prije toga preusmjeravao preko okolnih sela na Ludbreg u susjednoj Varaždinskoj županiji, jer su i neki ostali lokalni pravci bili zatvoreni zbog poplava. 

Zbog obilne kiše koja je padala tijekom noći došlo je do prelijevanja vode preko brojnih koprivničkih prometnica: obilazne ceste prema Štaglincu (DC-2), Križevačke ceste na ulazu u Reku (DC-41), ulice Pavelinska, Gornji Banovac, Gorička, Magdalenska, Bjelovarska cesta i Starogradska te diljem Podravine: u Kunovec Bregu (DC-2), Koprivničkim Bregima ulice M.P. Miškine te Ljudjevita Gaja, Herešinu, Suhoj Kataleni (ŽC 2232), Kozarevcu i Molvama u Marijanskoj ulici. 

Angažirani i ronioci

Također, u 2 sata u noći zatvoren je bio promet i na glavnom ulazu u Koprivnicu, na podvožnjaku u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici, jer se gotovo do polovice ispunio vodom. U jednom su trenutku bili angažirani čak i ronioci koji su izvlačili automobil koji je ostao potopljen u podvožnjaku. 

U isto vrijeme zatvoren je bio promet i na državnoj cesti Koprivnica – Štaglinec prema Đurđevcu zbog izlijevanja vode u dužini od 100 metara. Promet je preusmjeravan okolnim pravcima. Prometnica je otvorena oko 6.20 sati. 

Za sada ne prijeti opasnost od izlijevanja potoka Koprivnica koji prolazi duž grada, no nadležne službe su u pripravnosti. 

fotostudio thumb

masaza thumb

pizzeria thumb

agencija thumb

stranijezik thumb

rafting thumbl

beautysalon thumb

skijanje thumb

stomatologija thumb

optika thumb

torte thumb

Broj prikaza
308130