WMW - Koprivnica

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

'Divljakuša' na cesti: Nije marila za ograničenje brzine od 50 km/h, ona je stisnula gas

stisnula gasTijekom vikenda i blagdana, od 25. do 28. prosinca, na području Policijske uprave koprivničko – križevačke zabilježeno je šest prometnih nesreća - dvije nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. U nesrećama je jedna osoba teže i jedna lakše ozlijeđena.

Uzroci prometnih nesreća bili su neprilagođena brzina, nepropisno uključivanje u promet i nepropisno mimoilaženje. Vozači pod utjecajem alkohola prouzročili su jednu prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom i jednu s materijalnom štetom, izvijestila je PU koprivničko-križevačka. 

Sankcionirano je 107 prometnih prekršaja, od čega 26 upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i pet prekoračenja ograničenja brzina kretanja vozila. 

Zbog opojnih sredstava zadržano osam vozača

U posebnim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva zadržano je osam vozača. Uhićena su dva vozača, a protiv jednog je proveden žurni prekršajni postupak. 

Uhvaćen sa 2,34 promila

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je u subotu, 27. prosinca, u 6 sati u Ulici Ante Starčevića u Koprivnici, kada je 27 - godišnji vozač upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,34 promila. Vozač je bio smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega je bio uhićen. Protiv vozača je proveden žurni prekršajni postupak na Prekršajnom sudu u Koprivnici, gdje je kažnjen novčanom kaznom od 5.400 kuna. 

Vozila 103 kilometara na sat cestom gdje je ograničenje na 50

Najveća brzina kretanja vozila utvrđena je u subotu, 27. prosinca, u 10 sati u Bukovju Križevačkom, kada je 46 - godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom brzinom od 103 kilometara na sat, iako je brzina ograničena na 50 kilometara na sat. 

fotostudio thumb

masaza thumb

pizzeria thumb

agencija thumb

stranijezik thumb

rafting thumbl

beautysalon thumb

skijanje thumb

stomatologija thumb

optika thumb

torte thumb

Broj prikaza
308104