WMW - Koprivnica

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.
Pet shop
Sistematski pregled za pse
Putnička agencija Star Travel
Optika SuperVision
Informatička oprema
Pizzeria
Prirodna kozmetika Vivanatura
Servis računala
Beauty studio Clementine
Fotostudio Gabi
Udruga N.I.N.A.
Objavljeno: Utorak, 03 Ožujak 2015 10:22
Udruga N.I.N.A.

Pet shop
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:46
Pet shop

Vrhunska oprema za vaše ljubimce! Friskies, whiskas, pet vital, tomi......... Posjetite nas u novootvorenom salonu I iskoristite popus od 60% na sve artikle I priuštite samo najbolje za svog ljubimca. Ljubazno I educirano osoblje vam stoji uvijek na usluzi.Ljubimci ce to znaci prepoznati! Vidimo se!

Sistematski pregled za pse
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:44
Sistematski pregled za pse

Sistematski pregled za pse Ultrazvuk, biokemija, hematologija, opći pregled i potrošni materijal Vrhunski doktori veterinarske medicine obavit će sve potrebne pretrage kako bi se uvjerili da je Vaš pas u potpunosti zdrav! Doktori ništa ne prepuštaju slučaju i jamče Vašem psu najbolju i najprofesionalniju uslugu! Ne razmišljajte puno i osigurajte Vašem ljubimcu puno zdravlja i veselih trenutaka provedenih u druženju s Vama! Priuštite mu dostojan sistematski pregled!

Putnička agencija Star Travel
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:40
Putnička agencija Star Travel

Izlet u Zanzibar s noćenjem po vrlo povoljnoj cijeni! Dosta vam je stresa i užurbanosti?  Iskoristite ponudu putovanja u fenomenalni grad Zanzibar. Provedite vrijeme na morskoj obali i istražite staru gradsku jezgru grada Zanzibara. Putnička agencija 'Star Travel' vodi vas na vikend izlet s noćenjem i doručkom. Otputujte s nama! Star Travel!

Optika SuperVision
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:38
Optika SuperVision

Specijalistički oftamološki pregled Nedopustite da posao negativno utječe na Vaš vid. Oftamološki pregled uključuje detaljno ispitivanje vidne oštrine, biomikroskopski pregled vanjskih dijelova oka, mjerenje zakrivljenosti rožnice, propisivanje eventualne potrebne korekcije za naočale, stručno savjetovanje oko najboljeg izbora naočalnih leća. Na ukupan pregled ostvarite popust od 50% u optici 'SuperVision'. Osigurajte stručni pregled i savjetovanje.

Informatička oprema
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:35
Informatička oprema

Novootvoreni dućan informatičke opreme! Kupite bilo koji artikal u pola cijene! Pojavila vam se želja za kupnjom novog računala? Ili vam je vaše preslabo? Možda samo želite obnoviti periferiju? U svakom slučaju nmojte puno razmišljati nego svartite u naš novootvoreni dućan I kupite bilo koji informatički proizvod u pola cijene. Požurite još dok traje akcija!

Pizzeria
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:30
Pizzeria

Pizza za svakoga. Najbolja pizza u gradu! Osim standardnih pizza takoder nudimo mogučnost slaganja pizze po želji kao i mogučnost da ju sami pripremite što vaš posjet pretvara u jedno sasvim više iskustvo. Dođite i uvjerite se sami!  

Prirodna kozmetika Vivanatura
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:29
Prirodna kozmetika Vivanatura

Kozmetika marke Vivanatura! Vrhunski proizvodi! Od sada jos povoljnije.... Nagradite se svjetski poznatom markom kozmetike Vivanatura i osjetite kako je to biti dio globalne svjetske zajednice. Podijelite svoju radost i oduševljenje sa tisućama drugih korisnica i postanite prava dama crvenog tepiha jer uz vivanatur proizvode uz vas ništa nije nemoguće. Požurite odmah i iskoristite 50% popusta na bilo koji proizvod marke Vivanatur! Cekamo vas....

Servis računala
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:26
Servis računala

Servis računala - brzo, jeftino, efikasno! Popravci, analiza, savjetovanje, nadogradnja...... Imate li bilo kakvih problema ili pitanja vezanih za vaše računalo mi smo prava i jedina adresa za vas. Naše stručno osoblje jamči kvalitetu usluge kao i brzinu. Redovito smo u toku sa najnovijim mogučnostima popravaka vašeg računala sukladno sa trenutnom tehnologijom na tržištu. Slobodno navratite, tko pita taj ne skita!

Beauty studio Clementine
Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 13:21
Beauty studio Clementine

Profesionalni make up po povoljnoj cijeni! Pojavite se u najboljem izdanju na svečanoj proslavi. Uskoro će te se pronaći na nekoj svečanosti, svojoj ili nečijoj proslavi? Dođite na profesionalno šminkanje za bilo koju prigodu. Samo 79,00 kn.

Caffe Smiješak
Salon vjenčanja Sposina
Slastičarnica Slatko&fino
Restoran sunčana strana
Dječje igračke
Muška odijela
Frizerski studio Lily
Trgovina obuće Mila
Tečajevi stranih jezika
Skijanje u francuskoj

Pet shop

banner05 velikoVrhunska oprema za vaše ljubimce!

Friskies, whiskas, pet vital, tomi.........

Posjetite nas u novootvorenom salonu I iskoristite popus od 60% na sve artikle I priuštite samo najbolje za svog ljubimca. Ljubazno I educirano osoblje vam stoji uvijek na usluzi.
Ljubimci ce to znaci prepoznati!

Vidimo se!

fotostudio thumb

masaza thumb

pizzeria thumb

agencija thumb

stranijezik thumb

rafting thumbl

beautysalon thumb

skijanje thumb

stomatologija thumb

optika thumb

torte thumb

Broj prikaza
308085